Να’μαι κι εγώ – το νεώτερο μέλος των συνεργατών της γαστρονομικής οικογένειας Μαρμίτας. Θεσσαλονικιά στη καταγωγή και με πολύ ανήσυχο πνεύμα και κοσμοπολίτικες διαθέσεις, ξεκίνησα το ταξίδι μου στη γαστρονομία έχοντας ξεκινήσει απο τα γεννοφάσκια μου..

Μεγαλωμένη σε ένα σπίτι γεμάτο μυρωδιές, ζεστασιά, δόσιμο και πολλή δημιουργικότητα, τα πρώτα μου βήματα προς την κουζίνα ήτανε αναπόφευκτα! Επιδιώκοντας όμως τα καλύτερα απο τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, επέλεξα την “crème de la crème” των σχολών – Le Cordon Bleu στο Λονδίνο.

Ζώντας 3 χρόνια στο Λονδίνο και δουλεύοντας στο χώρο της γαστρονομίας σε διαφορετικούς χώρους εστίασης και catering, είχα πολλές ευκαιρίες όχι μόνο να ανοίξουνε αλλά να “απογειωθούνε” οι ορίζοντες μου στην τέχνη του creative chef ώστε να γυρίσω με πολλές εμπερίες και γεμάτη όρεξη και ανησυχίες στην αγαπημένη μου πατρίδα!

Τα επαγγελματικά μου βήματα στην Ελλάδα αποτελούνταν απο home catering στη Θεσσαλονίκη και σεμινάρια ζαχαροπλαστικής καθώς και συμβουλές σε χώρους εστίασης στην Αθήνα. Στην Αθήνα είχα την δυνατότητα να έρθω σε επαφή και με μεγάλη εταιρεία catering (Platis gastronomy and catering) όπου και εργάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Με την επιστροφή μου στην πόλη μας και στο λίγο χρονικό διάστημα που ήρθα σε επαφή με τη Σμαράγδα, αμέσως διαπίστωσα τα κοινά μας ενδιαφέροντα και την αγάπη για τη δημιουργική μαγειρική. Απο το Δεκέμβριο του 2012 θα έχουμε την ευκαιρία να μεγαλουργήσουμε και στη ζαχαροπλαστική!! Θα ανακαλύψουμε μαζί , τη βανίλια, τη σοκολάτα, την καραμέλα , τις αέρινες υφές και θα μάθουμε παρέα να φτιάχνουμε μοναδικα γλυκά.

Σας περιμένουμε !