Τα μικρά χεράκια αγαπάνε τις μυρωδάτες ζύμες, το αλεύρι που πέφτει στο τραπέζι και παίρνει σχήματα που μόνο η φαντασία τους μπορεί να δει.
Κανέλα, βανίλια, σοκολάτα, λεμόνι, πορτοκάλι, ποιος δε θυμάται τα πρώτα κουλουράκια που έφτιαξε παρέα με τη γιαγιά ή τη θεία. Ποιός δεν έτρεξε να προλάβει να γλύψει λίγη από τη ζύμη του κέικ που έμεινε στο μπολ. Νομίζω πως αυτές οι μνήμες ζωντανεύουν πάντα μπροστά σε ένα σπιτικό γλυκό….
Στη Μαρμίτα τα παιδιά παίζουν και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τα καλά υλικά της κουζίνας.
Μαθαίνουν την ιστορία της ελληνικής γαστρονομίας και τον πλούτο των υλικών, τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μυρωδικά.
Φτιάχνουμε μαζί υγιεινά πιάτα χωρίς λιπαρά και μαθαίνουμε να στρώνουμε σωστά το καθημερινό τραπέζι.
Ακόμα φτιάχνουμε γιορτινές συνταγές για τους γονείς και τους φίλους.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ

Η Αναστασία, η Κατερίνα, ο Γιάννης και πολλά άλλα παιδιά  έκαναν ένα διαφορετικό πάρτι γενεθλιών στην Μαρμίτα. Φώναξαν λίγους φίλους και φτιάξανε μαζί την τούρτα γενεθλίων, πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά, σαντουιτσάκια,μανιταρόπιτες και πολλά άλλα.
Παιδικά χαμόγελα γεμάτα σοκολατένιες γεύσεις, δημιουργική απασχόληση, ομαδική δουλειά και περηφάνια για τα μαγειρικά τους έργα.

Στο χώρο μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε έως και 13 παιδιά, καθώς και να προσφέρουμε καφέ και βουτήματα σε 14 γονείς αντίστοιχα.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το χώρο μας και να μας ρωτήσετε απο κοντά πληροφορίες σχχετικά με τα πάρτι-μαγειρικής που διοργανώνουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310.278027 Ή στείλτε μας mail για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το μενού και το κόστος.