Chef Daniel Hardy

Γεννημένος στο Λονδίνο ο σεφ Daniel πέρασε την παιδική του ηλικία ανάμεσα στην Αυστραλία και τη Νότια Υεμένη πριν επιστρέψει στην Αγγλία για να ακολουθήσει τα επαγγελματικά του όνειρα.
Σε αυτήν την τρυφερή ηλικία και μεγαλώνοντας  σε αυτούς τους εξωτικούς προορισμούς ο Daniel άρχισε αναπτύσσει μια μεγάλη αγάπη για τη διεθνή κουζίνα επηρεασμένος από την εξαιρετική κουζίνα της μητέρας του. Αυτή του η αγάπη για τη διεθνή κουζίνα τον ενέπνευσε  να ακολουθήσει τον δημιουργικό κόσμο της  γαστρονομίας και να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Αφού επέστρεψε στην Αγγλία και τελείωσε τις σπουδές του,  έκανε την πρακτική του σε μερικά από τα πιο εμβληματικά  ξενοδοχεία και εστιατόρια του Λονδίνου καθώς και σε private member clubs  μαθητεύοντας  δίπλα σε μεγαθήρια της γαστρονομικής  σκηνής παγκοσμίως  όπως ο Peter Kromberg, Michel Bourdin και άλλους.
Κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του είχε την ευκαιρία να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε επιχειρηματίες παγκοσμίου φήμης , διάσημους καλλιτέχνες, ηθοποιούς , πολιτικούς ηγέτες αλλά και στην Βασιλική οικογένεια του Λονδίνου και ειδικά στη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

O Daniel αφού έφτασε το υψηλότερο σκαλί της ιεραρχίας ως Executive Head Chef, απογειώνοντας τις ικανότητες του αλλά και τις γνώσεις του και δίνοντας έμφαση στις έθνικ  αλλά και στην «κλασσική»  κουζίνα,  έγινε εκπαιδευτής στην πιο αναγνωρισμένη σχολή παγκοσμίως , στο Cordon Bleu του Λονδίνου.
Ο Daniel ζει πλέον στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένεια του και συνεχίζει το ταξίδι στον κόσμο της γεύσης προσφέροντας μαθήματα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες , private catering, Supper Clubs (ιδωτικά γεύματα) αλλά και συμβουλευτική καθοδήγηση στον χώρο της εστίασης.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο whatsApp τηλ:+447789725299 και στο instagram https://www.instagram.com/chef.hardy/

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φιλοξενώ στη Μαρμίτα τον Daniel που λόγω της φιλικής σχέσης που διατηρούμε πάνω από δεκαετία δέχτηκε να γεμίσει με τις  γνώσεις του τους φίλους της Μαρμίτας.