‘Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το φεστιβάλ τρούφας  στην Alba, άνοιξε τις πύλες του.

Απο 9 Οκτωβρίου έως και 14 Νοεμβρίου οι λάτρεις της τρούφας μπορούν να απολαύσουν εδέσματα φτιαγμένα με το μαύρο ή άσπρο διαμάντι, να συμμετάσχουν σε περιπάτους  προς αναζήτηση τρούφας αλλά και να μάθουν όλα τα μυστικά της συντήρησης του. 

Αν πάλι σας αρέσει  περισσότερο η λευκή τρούφα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε απο το εστιατόριο που σας προτείνω (Osteria dell’ Arco)γιατί εκεί έχετε την δυνατότητα να την απολαύσετε σε μενού 4 πιάτων, μαζί  με το κατάλληλο κρασί να της κρατάει συντροφιά….

Για να πάτε στην Alba το πιο πιθανό είναι να περάσετε απο το Τορίνο, αν μείνετε εκεί ένα βράδυ ,πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε αυτό το εστιατόριο: Ristorante montecarlo για μια αυθεντική ιταλική ατμόσφαιρα και ένα υπέροχο οικονομικό δείπνο.

Όσο για τα υπόλοιπα δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε….

Ξέχασα να σας πω ότι αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά της τρούφας, αλλά και να βγείτε για ένα πραγματικό κυνήγι  με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά δίπλα στον καλύτερο δάσκαλο, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση http://66.71.128.186/newversion/inserzionisti/index.cfm?id_canale=7319   εκεί θα σας περιμένει ο εγγονός του Lidio, ενός απο τους πιο διάσημους κυνηγούς τρούφας στην Ιταλία!!