Ζελέ πορτοκάλι με γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι και τραγανό σουσάμι.

Υλικά για 6 άτομα: 600ml. φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκάλι ή κουτί,100 γρ. ζάχαρη,30 γρ. ζελατίνη ή 6φύλλα ζελατίνης, 3 κουταλιές γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι χοντροκομμένο, 50γρ παστέλι κομμένο σε κομματάκια και λίγο ακόμα για τη διακόσμηση.
Εκτέλεση:

  •  Βάζουμε τη ζελατίνη σε ένα μπολάκι με κρύο νερό για να μαλακώσει.
  • Παίρνουμε τον μισό χυμό πορτοκαλιού με τη ζάχαρη και τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι   μέχρι να πάρουν μία βράση (να αρχίσει να κοχλάζει δηλαδή το μείγμα).
  • Απομακρύνουμε το μείγμα απο τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί τελείως.
  • Τέλος προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε στο μείγμα το γλυκό του κουταλιού και το παστελάκι.
  • Βάζουμε το μείγμα σε ατομικά μπολάκια και το αφήνουμε για περίπου 2 ώρες στο ψυγείο.
  • Σερβίρουμε με επιπλέον παστέλι και φέτες πορτοκαλιού