Το `Δάκρυ του Πεύκου` σε νέα πρωτότυπη συσκευασία και η μεγάλη διάκριση των τριών Trophy στο International wine challenge για το 2011
 

Μία κομψή πρόταση από το οινοποιείο `Στέλιος Κεχρής`.

Το `Δάκρυ του Πεύκου` αποτελεί τη νέα αντίληψη στην παραγωγή της ρετσίνας.  Κάτω από αυτό το πρίσμα, δημιουργήθηκε ειδικά για  το προϊόν αυτό μία πρωτοποριακή συσκευασία των 6 φιαλών, η οποία αντικατέστησε το κλασικό χαρτοκιβώτιο.

Η καινούρια συλλογή συσκευασιών του οινοποιείου `Στέλιος Κεχρής` βασίστηκε σε μία οικολογική προσέγγιση, που αφήνει το κρασί να πρωταγωνιστήσει.

Αυτή η κομψή συσκευασία, όχι μόνο διασφαλίζει την σωστή μεταφορά προς τον τελικό καταναλωτή, αλλά τον κάνει συγχρόνως κοινωνό ενός πλήθους πληροφοριών  που αφορούν το προϊόν, την ιστορία του, αλλά και τις γαστρονομικές του συμπεριφορές.

Καθώς το `Δάκρυ του Πεύκου` εξάγεται ήδη σε αρκετές χώρες, η νέα συσκευασία είναι στην ελληνική, γαλλική, αγγλική και γερμανική γλώσσα.

Το Δάκρυ του Πεύκου βραβεύεται ανελλιπώς τα τελευταία χρονιά, από τους μεγαλύτερους διεθνής διαγωνισμούς.

Συγκεκριμένα για το 2011 βραβεύτηκε:

2011 International Wine Challenge:
Golden Medal –  Το Δάκρυ του Πεύκου εσοδεία 2010

2011 Vinalies Internationales:
silver Medal  – Το Δάκρυ του Πεύκου εσοδεία 2010

2011 Decanter World Wine Awards:
silver Medal  – Το Δάκρυ του Πεύκου εσοδεία 2010

ενώ του απονεμήθηκε και η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση των τριών TROPHY από το International Wine Challenge, ως το καλύτερο λευκό, η καλύτερη ρετσίνα και το καλύτερο ελληνικό κρασί.

Αν η πρόθεση σας είναι πραγματικά `ελληνικά gourmet`, `το Δάκρυ του Πεύκου` έχει την ικανότητα να σας ταξιδέψει.  Ένα πραγματικά κομψό δώρο για τις φετινές γιορτές και όχι μόνο.